Het boek Laat de klant naar jou komen heb ik geschreven voor zelfstandigen. Met dit boek er bij kun je een website opzetten, een nieuwsbrief toevoegen en in sociale netwerken aan de slag. Voor veel mensen is dit boek een enorme hulp gezien de reacties die ik ontvang.

In het boek van Erno staan al veel tips waar ik van te voren al een hoop aan heb gehad. Maar tijdens deze intensieve workshop ging ik met extra veel bagage naar huis. Vooral op het gebied van weblogs en nieuwsbrieven heeft Erno me een aantal handvatten mee gegeven waar ik zeker gebruik van zal maken. Dankjewel voor je inzichten en energie!

Chrètienne Bontenbal, Blits Group.

Je hebt boek al doorgekeken en je wilt nu echt aan de slag. Het ontbreekt je alleen aan tijd of je twijfelt nog of je het allemaal wel kunt wat ik geschreven heb. Het boek ken je nog niet maar je bent wel een zelfstandige professional en je bent op zoek naar hulp om klanten te krijgen via internet.

In 1 dag loop ik samen met jou door het boek. We gaan met een kleine groep een aan de slag. Telkens vertel ik eerste de achtergrond, het hoe en waarom. Daarna ga je met je eigen laptop een start maken. Zo heb je aan het einde van deze dag je eerste stappen gezet om klanten te krijgen via internet.

Je gaat enorm veel tijd besparen doordat ik alles zelf getest heb en weet wat er werkt en wat niet. Klanten krijgen via artikelen schrijven, via je nieuwsbrief, via LinkedIn, Facebook en Twitter. Het werkt allemaal voor mij.

Traditionele marketing marketing gebruik ik niet, ik plaats geen advertenties en toch komen klanten op mij af. Ze bellen me op en vragen of ik ze kan helpen. Eigenlijk vragen ze of ze klant mogen worden bij mij.

Wil jij ook klanten krijgen via internet? Klanten die als vanzelf op je afkomen. De juiste marketing gebruiken zodat verkopen nauwelijks meer nodig is. De klant heeft al besloten dat jij de enige oplossing bent voor zijn/haar probleem.

Meld je dan nu aan.

De data voor de eerst volgende Workshops voor Zelfstandige Professionals zijn:

  • vrijdag 1 oktober 2010
  • donderdag 28 oktober 2010

Deze training kost maar EUR 450,00 voor een gehele dag. Heb je het boek nog niet, dan krijg je deze ook van mij. Inclusief een handige PDF met alle links. Dit is inclusief lunch.

De eerste 6 deelnemers maken gebruik van een korting van EUR 200,00

De tips en trics die Erno deelt in zijn boek en deze workshop zijn stuk voor stuk waardevol voor de zelfstandig professional die wil dat klanten meer naar hem/haar toekomen. Door zelf direct aan de slag te gaan leer je snel gebruik te maken van toepassingen als wordpress, twitter en LinkedIn en ze in te zetten om klanten te krijgen.

Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Daarom is het van belang dat je snel reageert.


Training


Nog nooit heb ik op één dag zoveel kilometers afgelegd op het digitale netwerk. Geweldig!

Raoul Christen over de workshop


video met Raoul Christen.

Meld je aan en laat de klant naar jou komen.

Be Sociable, Share!